fbpx

Vilken tjänst vill du utvecklas i?

Hos Vendo har du möjligheten att utvecklas och växa i den roll som passar dig bäst. Vi har utbildat över 1000 säljare genom åren – och de som har tydliga mål har möjligheten att gå hela vägen från säljare till teamleader, till försäljningschef, till partner och egenföretagare i vårt partnerprogram.

Våra lediga tjänster.
Din nya karriär hos Vendo.

Försäljning

Vi söker dig som är eller vill bli en fantastisk säljare inom Telemarketing eller face-to-face. Våra uppdrag omfattar både konsument- och företagsförsäljning samt mötesbokning. Se våra lediga tjänster genom att klicka här.

Administration

Har du erfarenhet inom kvalitetsutveckling, kundvård, rekrytering, digital marknadsföring eller kommunikation har du möjligheten att fortsätta din utveckling hos Vendo. Se våra lediga tjänster genom att klicka här.

Hemmasälj

På Vendo har vi även något vi kallar VendoHome – en säljkanal för dig som har erfarenhet och disciplin för att kunna jobba hemifrån med försäljning men ändå ingå i ett säljteam och delta i säljtävlingar. Det här är frihet under eget ansvar om något. Se våra lediga tjänster genom att klicka här.

0
Antal sälj genomförda
0 +
Utbildade säljare
0 M
Omsättning genererat för uppdragsgivare
0 +
Utbildade Ledare

Påbörja din nya karriär hos oss

Vi ger dig möjligheten att utvecklas på ett företag med högt i tak och en fantastisk kultur

Trygghet

Hos oss får du trygghet i form av fast grundlön och inget lönetak på din provision. Du själv sätter gränserna.


Utbildning

Vi utbildar både med decenniers intern kompetens men även med inhyrda topp-profiler från det Svenska näringslivet.


För din hälsa

En stabil kost bidrar till bättre arbete, därför har vi catering så att  du får kvalitetsmat levererad till arbetet dagligen. Dessutom får du fri tillgång till gym på utvalda kontor.

Vänner för livet

Hos oss får du resa mellan olika kontor och kan få jobba utomlands. Vi har regelbundna afterworks och inte en dag passerar utan att vi har roligt på jobbet.

Tävlingar

Det är alltid tävlingar i rullning, dag ut och dag in - med tydliga mål och rätt förutsättningar så lönar sig hårt arbete inte bara vid löning.

Vidareutbildning

Vi har löpande vidareutbildningar och workshops för att stärka och vässa kompetensen hos individen och därmed verksamheten.

Karriärsprogram

Har du rätt mål och är beredd att göra jobbet så har vi verktygen för att ta dig från säljare - till ledare - till partner.


Resa till värmen

Vendo har idag samarbetsavtal med företag i både Cypern och Gran Canaria. Hos oss kan du som anställd jobba utomlands utan att behöva avbryta din karriär i Sverige.

Samarbetspartners

Scroll to Top